Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

KOIRATARHATUOTTEET

Tässä on koiratarhamitoituksen suunnittelemiseksi eri koiratarhavariaatioita. Tuotteiden mukana on esillä koiratarhan mitat, hinnat, minkä kokoiselle ja kuinka monelle koiralle se on sopiva.

Huomaathan, että ovielementti on samankokoinen seinäelementtien kanssa ja sen voi laittaa mihin kohtaan tahansa.

KoKo- koiratarhan verkko on sinkittyä teräslankaa. Verkon ylälanka 2,4 mm, kaikki muut langat 1,9 mm. Verkon silmäkoko on alhaalla 75x75mm muuttuen yläosaa kohti 75x150mm. Näin se sopii hyvin myös pentukoirille ja verkon harvempi silmä estää isompaakin koiraa kiipeämästi siitä yli.

KoKo- ASENNUSVALMIIT KOIRATARHAT

KoKo- ASENNUSVALMIIT KOIRATARHAT

Olemme tehneet tähän(kin) erilaisia versioita helpottamaan suunnittelua esimerkiksi koiran vaatiman tilatarpeen mukaan. Esimerkkien yhteydessä on mitoitus minkä kokoiselle tai monellekko koiralle tarhaus sopii. Jos teillä on eksoottisempi ajatus elementtien sommittelusta tai sijoituksesta niin voit valita..
KoKo- KOIRATARHAELEMENTIT

KoKo- KOIRATARHAELEMENTIT

Koiratarha muodostuu 2x2m seinäelementeistä ja vähintää yhdestä ovellisesta 2x2m elementistä. Näistä voit suunnitella koirasi tilatarpeita vastaavan kokonaisuuden. Koiratarhassa voi olla myös väliseinä ja useampi ovi jakamassa tilaa.

Katso myös "KOIRATARHAVARIAATIOT" jossa näet koirasi koon ja koiriesi..