Verkkokaupan toimitusehdot

Voimassa 28.5.2012 lähtien.

Yleistä verkkokaupasta

Verkkokaupan tuotteita myy Suomen koiratarhatehdas (Ideamoottori Oy, Y-tunnus 2357952-9)

Myymme tuotteita kaikkialle Suomeen. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron.

Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.


Tilaaminen

Tuotteet tilataan nettisivujemme www.koiratarhatehdas.com ostoskorin kautta.

Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, toimituskulut sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä.

Tilaukseen on laitettava myös vastaanottajan puhelinnumero, jotta rahtifirma voi ilmoittaa tavaroiden toimitusajankohdasta.

Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Verkkokaupassa voidaan maksaa seuraavilla maksutavoilla: Verkkopannkimaksuna Nordea, Osuuspankki, Sampo, Tapiola, Aktia, Nooa, Paikallisosuuspankit, Säästöpankit, Handelsbanken, SPankki, Ålandsbanken sekä luottokortit. Lisäksi Klarna lasku ja Klarna tili.

Maksaminen tapahtuu Suomen Verkkomaksut Oy:n sivuston kautta. Maksutapana on myös tilisiirto ennakkomaksuna. Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla

Mikäli haluat maksaa Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla, Suomen koiratarhatehdas (Ideamoottori Oy) toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle. Reklamaatioista vastaa Suomen Verkkomaksut Oy.

Suomen Verkkomaksut Oy toimii Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa syntyy asiakkaan ja Suomen Verkkomaksut Oy:n välille. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Suomen Verkkomaksut Oy on myös maksun saaja.

Suomen Verkkomaksut Oy
y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 JYVÄSKYLÄ
Puhelin: 0207 181830

Klarna maksuehdot

Linkki Klarna laskuehdot

Linkki Klarna tilin ehdot

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksu- ja rahoituspalvelun toteuttaa Suomen Verkkomaksut Oy (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Suomen Verkkomaksut Oy ostaa maksusuorituksen ja tilittää sen kauppiaalle. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Ennakkomaksu

Toimitamme tuotteet kun maksusuoritus näkyy tilillämme. Emme toimita tuotteita postiennakolla.

Käsittelemme tilauksen Suomen koiratarhatehtaan aukioloaikaan kun maksu on suoritettu. Jos maksuna on tilisiirto ennakkomaksuna tai käteisellä sovittua tilausta ei noudeta, pidämme varausta 5 arkipäivää jonka jälkeen tilaus raukeaa jos maksu on suorittamatta.

Toimitusaika

Toimitamme tuotteita jokaisena arkipäivänä. Pankkiyhteyksistä riippuen siihen kuluu 2-10 arkipäivää laskun maksamisesta.

Toimitustapa ja toimituskulut

Asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautusoikeus koskee vain käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita.

Liitä palautuksen mukaan seuraavat tiedot:

  •  nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi
    pankkitilinumerosi
    sekä kopio Suomen koiratarhatehtaan (Ideamoottori Oy:n) tilausvahvistuksesta

Palautusosoite:

Suomen koiratarhatehdas (Ideamoottori Oy)
Hyttitie 8
00700 Helsinki

Emme vastaanota palautuksia yli 14 vrk kuluttua toimituksesta. Kun palautus on hyväksytty, tuotteista maksetut rahat palautetaan suoraan tilillesi palautuksen vastaanoton ja käsittelyn jälkeen. Rahtimaksuja ei palauteta.

Ongelmatilanteet kuljetuksessa sekä viallisten tuotteiden osalta

Mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, vioittunut tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä välittömästi osoitteeseen myynti@koiratarhatehdas.fi tai puhelimitse numeroon 044-563 0920.

Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Jos paketti on vioittunut matkalla ja sitä ei ole merkattu rahtikirjaan, on siitä viipymättä ilmoitettava Suomen koiratarhatehtaalle.

Muuta

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Suomen koiratarhatehdas (Ideamoottori Oy) käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti.